Olemme keskittyneet teleasennuksiin ja osaamisemme kattaa:


• antenniverkot
• satelliittijärjestelmät
• yleiskaapeloinnin
• puhelinverkot
• kuituverkot
• ovipuhelinjärjestelmät

Laajat kokonaisuudet hoidamme verkostojemme avulla. Yhteistyökumppanimme auttavat mm. sähköasennuksissa ja huolloissa ja tekevät suunnittelupöydän ääressä kanssamme tarvittavat tele- ja sähkösuunnitelmat. Verkostojemme avulla pystymme palvelemaan asiakkaitamme tilanteessa kuin tilanteessa.

Palvelut
urakoitsijoille

uudiskohteet,

saneeraus

Sähköurakoitsijat

Toimimme uudis- ja saneerauskohteissa useiden sähköliikkeiden yhteistyökumppaneina teleasennuksissa. Olemme telepätevöity, AT- ja OL-sertifioitu yritys.

Uudis- ja saneerauskohteissa tarjoamme pääsääntöisesti urakointia valmiiseen kaapelointiin ja tällöin palvelumme kattaa kaiken ns. normaalin asuin- tai liiketalon viestintäverkoista.

• antenniverkot
• yleiskaapelointi
• kuituverkot
• ovipuhelinjärjestelmät
• VSS:n GSM-yhteydet

Yrityksellämme on käytössä yleiskaapeloinnin mittaamista varten FLUKE DTX-1800 -mittalaitteita sekä mittariin kuuluvana yksi- ja monimuodon mittausmodulit. Kuituhitsaukset teemme Sumitomo T-71C- sekä T-39 -kuituhitseillä, ytimeen kohdistava ja akkukäyttöinen hitsauslaitteemme mahdollistaa hitsaamisen myös siellä, missä sähköä ei ole saatavilla.

Antenniverkon mittauksia varten käytössämme on useita KWS:n valmistavia laadukkaita mittalaitteita.

Kuulumme tilaajavastuu.fi -järjestelmän piiriin.

Julkisivu-
urakoitsijat

Julkisivu-urakan yhteydessä on vanhat antennikaapeloinnit uusittava ajoittain. Joskus tämä on huomioitu jo suunnitteluvaiheessa, toisinaan tämä tulee esiin vasta työkohdetta aloitettaessa. Yleinen vaihtoehto on upottaa uudet putkitetut kaapeloinnit julkisivuun.

Palveluumme kuuluu koko uuden verkon rakentaminen. Teemme julkisivuun tarvittavat rakenteet siten, että ne täyttävät 

Viestintäviraston määräykset. Työssämme käytämme julkisivu-urakoitsijan telineitä tai nostokalustoa. Tarvittavat läpiporaukset kuuluvat yleensä julkisivu-urakoitsijalle.

Myös vanhojen rakennuksien ikkunoiden uusimisen yhteydessä voidaan joutua uusimaan antennikaapelit. Suositeltavaa on uusia kaapeli kokonaan. Vanhalla kaapelilla ei välttämättä saada toimivaa signaalia ja uusimisella voidaan poistaa antenniverkkoa jo pitkään vaivanneet ongelmat ja häiriöt.

Kattourakoitsijat

Useissa rakennuksissa on antennimasto läpivientitiivisteineen niin heikossa kunnossa, että koko antennijärjestelmä on järkevintä uusia kokonaan kattotyön yhteydessä. Toisinaan kattotyön sitä edellyttäessä on antennimasto siirrettävä väliaikaisesti toiseen paikkaan kattotyön takia.

Kattourakoitsija – varmista, että tältäkin osalta tarjoatte taloyhtiölle kattavasti koko katon uusimisen! Tallenna yhteystietomme puhelimeesi ja ota meihin yhteyttä tarpeen vaatiessa.